Grand Prix Opole

25.12.2016 15:41

Ve dnech 19. -20. 11. 2016 se konala nedaleko polského Opole stopařský závod. Kategorie byly : Fpr  1-3, FH1, FH2 a IPO-FH.

Dohromady bylo cca 56 závodníků. Z České republiky jsme jeli tři zástupkyně já, Maruška  a Hanička . Bylo to supe výjezdní zasedání.

Ani škaredé počasí nám dobrou náladu nezkazilo. Se svou Bonnyskou jsem nastoupila do IPO-FH , stejně jko Maruška a Hanka.

Stopy byly položeny  na osení a na oranici. První den se obě pole proměnily v  bláto, kde převládala a voda. Jelikož jsem šla s Bonnyskou předposlední,

tak jsme měly dvě třetiny stopy pod vodou po kotníky.  První den Bonnyska vybojovala pěkných  95 bodů a druhý den na oračce 97  bodů.

Bonnyska vybojovala krásné 3. místo. Klobouk dolů před organizátory a kladeči. Byl podan protest , což si myslím osobně bylo naprosto zcestné,

protože kdyby ho dal každý závodník, musel by uspět úplně každý, v danych podmínkách nebylo možné a v silách mít naprosto shodné podmínky, vždy je to o losu. Ale svědomí každého, já některé věci prostě nemám zapotřebí. Jinak závod skvělý, zábava večer super a ubytování se stravou za ty peníze nádhera.

Dohodly jsme se s holkama, že pokud bude nějaké příště , pojedeme znovu. :o))

 

 


Kontakt

Irena Zemanová

+420.774 105 260