VS na MR stopařů Chodov

01.10.2011 23:13

Dne 24. a 25. 9. 2011 jsem se svýma holkama účatnila naší  první výběrové soutěže na MR psů stopařů v ZKO Chodov.

Posuzujícím rozhodčím byl pan K. Nedvěd.  Stopy byly položeny na pastvinách na travnatém porostu. Panovalo překrásné letní počasí, které vyhovovalo spíše nám lidem, než našim psím svěřencům . Panovala skvělá nálada a pohoda mezi všemi účatníky startovního pole.

První den jsem nastupovala s Bonny. Stopu jsme vypracovávali v pravé poledne. Bohužel, asi po 50 krocích něco na stopě řešila, takže se tím připravila o spoustu bodů.  Po nalezení 1. předmětu se  srovnala . Žádným způsobem  neřešila křížení  , címž mi udělala obrovskou radost. Bohužel však nezalehla poslední předmět, proto se připravila o další body.  Od pana rozhodčího obdržela 89 bodů.  i když dostala známku dobrou udělala mi velkou radost tím, že  se moc snažila a  nevzdala to.

 

Druhý den nastupovala naše matadorka Kája. Vylosovala jsem číslo 1, které nám zůstalo i po dalším rozlosování.  Jedinou výraznou chybu udělala na lomu, ze kterého vycházela do oblouku. Jinak mi udělala velikánskou radot. Od pana rozhodčího obdržela nádherných 98 bodů, známku výbornou ,  1. místo a  další titul CACT  

 

Celkově z mých pocitů. V ZKO  Chodov se mi moc líbilo, ikdyž cesta z Krkonoš byla daleká. Byla skvělá nálada, kuchyně , prostě skvělé.

 

 

výsledky zde:

https://www.kynologie.cz/cks/vysledky11/chodov_2011.htm

 


Kontakt

Irena Zemanová

+420.774 105 260