VS psů stopařů na MR a MS - Meziboří

06.10.2014 18:01

Tak a je to tu.  O víkendu se konala  dvoudenní VS na MR a MS psů stopařů v ZKO Meziboří. Posuzujícím rozhodčím byl nám již známý p. T. Krajčí.Cesta byla daleká s mezizastávkou u kamarádky Jitunky, která mi půjčila svůj vůz, protože mů j stále nemocný. Již ráno v sobotu byla mlha,což mi nevadilo, ale to nikdo z nás netušil, co se děje v terénech , kam jsme se vydali. Mlha taková, že nebylo vidět pomalu na 2 metry, foukal vítr a byla opravdu zima. jelikož jsem si vylosovla tradičně startovní číslo 8 z 9, tak bylo vše jasné. Mrznout celý den, než na nás přijde řada. Nakonec po druhé losování jsme stopu zvedaly s Bonnyskou v 13:30 hod. Drobné chyby byly, což mě moc mrzelo, ale 95 bodů je pěkných. Stihla jsem stopičky i s ostatními holčičkami, a tak jsem byla ráda.

Večer jsme šli na chvíli posedět do místní hospůdky, což bylo velice příjemné. Sice jsem měla učení na zkoušku s sebou, ale postel byla jasná a jistá.

Druhý den jsem si vylosovala, že jsme šly szvedat stopu hned jako druhé. tato stopa byla lepší, ale chyby byly také. Obdržely jsme s Bonnyskou 96 bodů. Počasí bych řekla, že bylo ještě horší , než předchozí den. Po odstopování jsem odjela na cvičák a trochu jsem pocvičila poslušnost s malýma holčičkami, protože nahoře to bylo děsné.

Následovalo vyhlášení výsledů a návrat domů. Vše bylo moc pěkné a příjemné, ale byla jsem tak unavená, že jsem doma padla za vlast. :o))

 

No dopadly jsme celkem dobře:     95/ 96 : 191 bodů  -  1. místo .

 

Těmito body jsme si zajistily přímý postup na MR.      Takže je to doma. :o))

 

Bonnyska získala tituly :     res. CACT a CACT.

 


Kontakt

Irena Zemanová

+420.774 105 260